Vanaf nu reserveren voor kabouter voetbal

                                         Nieuw bij Speelparadijs De Ballon

Vanaf 9 juli 2016 gaat Speelparadijs De Ballon iedere zaterdag van 10.00 - 11.30 uur kaboutervoetbal introduceren in ons nieuwe mooie omnistadium buiten. Iedere halfuur worden groepen van 6 onder begeleiding bekend gemaakt met het voetballen. Kinderen die niet aan de beurt zijn kunnen rustig spelen in onze Binnen & Buiten speeltuin. Ouders kunnen plaats nemen op onze mooie terras onder genot van een kopje koffie .

De kosten voor het kaboutervoetbal is een 10 rittenkaart per kind ter waarde van € 35,00. Volwassenen zijn gratis. Ook is het mogelijk per keer te betalen dit kost dan € 4,00 per kind. 

Doelstellingen van het Kaboutervoetbal

1. Lichamelijke doelstelling:

Het eerste doel is dat we de kinderen verschillende oefenvormen aanbieden waardoor ze bewust de beginselen van het bewegen beter aanleren en ontwikkelen ( lopen, rennen, sprinten etc. )

2. Sociale doelstelling:

Het tweede doel is dat het samenspelen wordt ontwikkeld door gerichte oefeningen en partijspelen te doen.

3. Sociaal/emotionele doelstelling:

Het derde doel is om de kinderen op hun niveau aan te leren van respect naar anderen. Je doet het samen, samen spelen en samen sporten. We horen bij elkaar. Respect aanleren naar medespelers, trainers en leiders.

4. Beleidstechnische doelstelling:

Het vierde doel is dat we door middel van het kaboutervoetbal een goede doorstroming krijgen van de kabouters naar de F-pupillen. Voor de vereniging is dit een ideale start om de jeugdopleiding binnen de pupillen in kwaliteit en kwantiteit verder uit de bouwen. De kabouters hebben dan een bepaalde basis gevormd met als gevolg dat de spelertjes al op een hoger niveau de F-pupillen binnen stappen. Hij/zij is namelijk al bekend met het wel en wee binnen de vereniging.